Милобог написав Садовому, що його даремно

Милобог написав Садовому, що його даремно "розміняли" на Семенченка

Укрінформ
Екс-кандидат у мери Кривого Рогу від «Самопомочі» Юрій Милобог заявив про «брудну кампанію» партії проти її криворізького осередку.

Про це Милобог написав на своїй сторінці у Facebook

«Я публічно звертаюсь до керівництва ПП «Об’єднання «Самопоміч», голови партії Андрія Садового з вимогою припинення брудної кампанії проти криворізької «Самопомочі». Те, що відбувається, не має жодного стосунку до очищення рядів партії, суперечить цінностям і принципам партії, задекларованим у її маніфесті. Це дії в інтересах певних політичних партій і конкретних осіб, це відпрацьовується схема по розвалу партії у всеукраїнському масштабі в гірших традиціях брудної української політики. Фактично йде торгівля головами активістів. Такі дії матимуть своїм очевидним наслідком знищення не тільки справжнього криворізького осередку ПП «Об’єднання «Самопоміч», але є нищівними і для самої партії», - переконаний Милобог.

Він зазначає, що криворізькому осередку ще на перших виборах міського голови восени 2015 року довелося вести політичну боротьбу з досвідченим супротивником, ресурси якого практично необмежені. «В таких умовах, завдяки злагодженій роботі, ми були успішними й зробили майже неможливе. Здобули фракцію у міській раді, і лише 752 голоси, отримані сумнівним шляхом, зробили тоді мером Юрія Вілкула».

Милобога дивує позиція керівництва партії. «Якщо вони задовго до висування знали, що Милобог «продався», і вже тоді було вирішено, що кандидатом піде Семенченко, чого зразу не заявили про це? Чи були б тоді акції на підтримку цього кандидата? Чи відбулось би голосування у Верховній Раді?» - питає політик.

Він вважає, що «сольний вихід, без прив’язки до Милобога» Семена Семенченка на вибори 27 березня дав би Семенченку «якісь 1-2%, і це була б не поразка, а ганьба».

«Тобто, досягнення політичних цілей за рахунок людини, яка «продалася», партія вважала цілком прийнятним. І раніше не була стурбована власною чистотою?» - запитує Милобог.

Як повідомляв Укрінформ, політична рада Об’єднання «Самопоміч» виключила голову криворізького осередку Юрія Милобога з членів партії. У партії зазначили, що після рішення Верховної Ради провести перевибори мера Кривого Рогу 27 березня кандидат на посаду міського голови Юрій Милобог веде переговори з представниками Опозиційного блоку. У політсилі також зазначили, що 2 квітня отримали копію аудіозапису, яка вже раніше стала приводом для сумнівів щодо чесності Милобога, і вирішили ознайомити з нею громадськість.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-