Милобог продав Вілкулу своє місце на мерство - Самопоміч

Милобог продав Вілкулу своє місце на мерство - Самопоміч

Аудіо
Укрінформ
Політична Рада Об’єднання «Самопоміч» виключила голову криворізького осередку Об’єднання «Самопоміч» Юрія Милобога з членів партії.

Відповідну заяву оприлюднила прес-служба політсили.

У партії зазначили, що після рішення Верховної Ради провести перевибори мера Кривого Рогу 27 березня "стало відомо, щодо наш кандидат на посаду міського голови Юрій Милобог веде переговори з представниками "Опозиційного блоку".

«Мова йде про аудіозапис, на якому зафіксована розмова Милобога з чоловіком, який представляв його інтереси в переговорах зі штабом Юрія Вілкула, щодо отримання грошової винагороди в обмін на припинення подальшої боротьби. Після відвертої розмови з кандидатом та озвучення відомих нам фактів, він визнав правдивість цієї інформації, підтвердив автентичність записів та погодився, що в цій ситуації партія не має морального права висувати його на нові вибори. На з’їзді партії у Харкові він оголосив про відмову від подальшого балотування», - йдеться у повідомленні.

Після цього «Самопоміч» висунула кандидатом Семена Семенченка, який на той момент був лідером боротьби криворіжців за свої права.

У політсилі зазначили, що 2 квітня вони отримали копію аудіозапису, яка вже раніше стала приводом для сумнівів щодо чесності Юрія Милобога, та вирішили ознайомити з нею громадськість.

«В цій ситуації Політична Рада партії Об’єднання «Самопоміч» вирішила - виключити голову криворізького осередку Об’єднання «Самопоміч» Юрія Милобога з членів партії; призначити партійну комісію для комплексного вивчення ситуації в місцевому осередку та допомоги місцевим активістам», - розповіли у «Самопомочі».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-