У МВС просять не глузувати із замаху на Парасюка

У МВС просять не глузувати із замаху на Парасюка

Укрінформ
У Міністерстві внутрішніх справ закликають не іронізувати з приводу замаху на народного депутата України Володимира Парасюка.

Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив радник міністра внутрішніх справ України Іван Варченко.

«На даний момент говорити про прізвища та імена (підозрюваних - ред.) мені зарано, але за ст. 112 із версій (якщо говорити про версії), які можуть розглядатися, то версія одна - вона пов'язана з політичною або громадською діяльністю. Тож, це замах. Я б тут порадив нашим громадянам, які глузують, сміються з таких речей... Я б порадив від цього утриматися», - сказав він.

Як повідомляв Укрінформ, 30 березня близько 22:00 в Головне управління Національної поліції у місті Києві надійшло повідомлення від одного з народних депутатів про вибух у центрі столиці. За словами народного депутата, він начебто бачив, як невідомий кинув предмет, схожий на гранату. В результаті цієї пригоди, яка сталася на бульварі Лесі Українки, пошкоджено три автомобілі. Ніхто з людей не постраждав.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 112 (Посягання на життя державного чи громадського діяча) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-