Боровик оцінив своє

Боровик оцінив своє "винесення" у $600 тисяч

Укрінформ
Депутат Одеської міської ради Саша Боровик готує позов до двох депутатів міськради та двох партій за завдану образу, коли його на руках винесли із зали мерії.

Таку заяву Боровик оприлюднив у середу після засідання депутатської комісії з етики, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я хочу створити судовий прецедент, який би зробив дуже дорогою платою для депутатів та їхніх партій вступати у подібні інциденти... Все це просто огидно, і країна виглядає варварською. Якщо і партії, і провокатори один раз заплатять, я впевнений: бійок і насильства в українській політиці стане менше..." - мотивував Боровик це рішення на своїй сторінці у Facebook

Він уточнив, що судитиметься з депутатами міськради Дмитром Палпатіном, Денисом Григор'євим, а також з партіями "Довіряй ділам" і "Блок Петра Порошенка "Солідарність", представниками яких у міськраді вони є.

"Я буду аргументувати, що суди, як на Заході, повинні подивитись на те, як широко став відомий інцидент і на зарплату того, чию гідність було атаковано. У моєму випадку я буду вимагати в судах компенсації по $150 тисяч від кожного - Палпатіна, Григор'єва, а також БПП і ДД, які вони представляють - на загальну суму $600 тисяч», - підсумував Боровик.

Депутат зауважив, що "Одеська міська рада на даний момент не має нічого спільного ні з парламентаризмом, ні з демократією", а також додав: отримані гроші будуть використані для допомоги демобілізованим воїнам АТО і на підтримку незалежних ЗМІ в Одесі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-