Гройсман обіцяє

Гройсман обіцяє "дуже швидко" подолати кризу: вже має план

Укрінформ
Володимир Гройсман запевнив, що має чітку програму дій щодо вирішення політичної і економічної кризи в Україні. 

Про це він поінформував, виступаючи LIVE на своїй сторінці у Facebook, передає кореспондент Укрінформу. 

"У мене є чітка програма дій, що передбачає дуже чіткі кроки, які нам потрібно провести. А саме - якщо ми наведемо порядок на митниці, в податковій сфері, в соціальних фондах, ми можемо дуже чітко наповнити український бюджет необхідними ресурсами для виплат і підвищення соціальних стандартів. Я щиро вірю в те, що це можливо зробити, це можливо подолати дуже швидко", - сказав Гройсман.

При цьому він зазначив, що в умовах сьогоднішньої кризи кожен день зволікання призводить до її заглиблення, і люди дедалі більше відчувають розчарування. А також наголосив на відповідальності кожного народного депутата.

"Я переконаний, що тільки відповідальна позиція депутатів, відповідальна позиція політичних партій має привести до прийняття ефективних, швидких рішень, які дозволять покінчити з цією кризою", - зазначив Гройсман.

Голова парламенту висловив сподівання, що вихід зі складної ситуації буде знайдено.

"Я щиро вірю в те, що достатньо буде сил, щоб об'єднатись, знайти рішення і почати витягувати країну з тієї кризи глибокої, в якій ми сьогодні перебуваємо. Спільно - парламент і уряд. Робити це чесно, відверто, в постійному спілкуванні з українським суспільством. І я вважаю, що це є запорука нашого спільного успіху", - підкреслив Гройсман.

Він також зазначив, що сьогоднішній переговорний процес - "не про те, хто буде прем'єр-міністром, а про те, що буде з Україною". 

"Але водночас я вважаю, що переговори не можуть бути перетворені на будь-які торги... І переговори краще провалити, ніж розвалити Україну", - сказав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-