Саакашвілі: Мафія, яка орудує в Києві у вищих ешелонах влади, зливає Одесу

Саакашвілі: Мафія, яка орудує в Києві у вищих ешелонах влади, зливає Одесу

Укрінформ
Глава Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі заявляє, що Одесу "зливають" корумповані представники влади на рівні Києва. 

Про це він заявив на брифінгу у вівторок в Одесі, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Через свої корумповані, короткозорі зацікавлення мафія, яка орудує в Києві у вищих ешелонах влади, зливає Одесу. Тому наслідки значно тяжчі, аніж просто напад на нашу команду", - сказав Саакашвілі. 

За його словами, звільнення його соратника Давида Сакварелідзе - це справа рук "сумнівних особистостей". Деякі з цих людей, на думку Саакашвілі, входять до кримінальних угрупувань Одещини. 

"Колишній генпрокурор Шокін звільнив Сакварелідзе на основі листа так званих "народних обранців з Одещини", а насправді - сумнівних особистостей, які входять до кримінальних угрупувань Одещини. Це, наприклад, пан Ківалов, за яким тягнеться шлейф багатьох сфальсифікованих виборів. Це міжнародний шахрай Голубов (народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" - ред.), особи, які мають судимості і кримінальні справи", - обурився глава Одеської ОДА.

Саакашвілі також заявив про зв'язки людей, що написали листа в ГПУ, з міським головою Одеси Геннадієм Трухановим. 

"Я отримав інформацію, що "Євротермінал", який "кришується" Трухановим, належить представникам російської влади, які фінансують ДНР/ЛНР. Ми маємо справу не лише з криміналом, але й сепаратистами. І це дуже небезпечна справа", - заявив він і додав, що під час призначення Порошенко надав Сакварелідзе чіткий мандат для боротьби з мафією Одеси та Одещини, і "тепер ця мафія звільнила Сакварелідзе". 

Саакашвілі наголосив, що очікує "чітку, недвозначну і різку реакцію" від Президента України Петра Порошенка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-