НФ наполягає: Аваков і Петренко мають лишитися в уряді

НФ наполягає: Аваков і Петренко мають лишитися в уряді

Укрінформ
Фракція "Народний фронт" наполягає, аби в уряді лишилися працювати глава МВС Арсен Аваков та міністр юстиції Павло Петренко.

Про це заявив журналістам народний депутат Антон Геращенко.

"Наша фракція стояла і стоїть на позиції, що Арсен Аваков і Павло Петренко мають лишатися в Уряді і продовжувати реформи", - цитує представника НФ прес-служба політсили.

На його думку, народні депутати мають офіційно назвати своїх кандидатів на міністерські посади та вести предметні дискусії про цих людей, а не шукати різноманітні "схеми уряду" в Інтернеті.

"Народний фронт" висунув до уряду Арсенія Яценюка міністра МВС Арсена Авакова та міністра юстиції Павла Петренка. Якщо ви подивитеся відгуки міжнародних організацій, оцінки громадських організацій, то ті реформи і зміни, що були проведені в цих двох міністерствах, вони є лідерами. Тому, незважаючи на різного роду інформаційний шум і замовні провокації, міністри мають працювати далі", - сказав Геращенко.

"Якщо у наших політичних партнерів є кандидати, їх треба назвати, провести кастинг і порівняти. На жаль, у нас робиться інакше: в ЗМІ викидається якесь прізвище і починається, вибачте, його обсмоктування. Поки нема офіційної заяви БПП про підтримку того чи іншого кандидата в міністри, я вважаю, що будь-які розмови є пустим стрясанням повітря", - наголосив нардеп.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-