Боровик наскаржився поліції на

Боровик наскаржився поліції на "депутатський винос"

Укрінформ
В.о. заступника глави Одеської обласної державної адміністрації Саша Боровик подав заяву в поліцію на депутатів, які 16 березня винесли його на руках із залу міськради.

Про це він повідомив Фейсбуці.

"Я юрист і вірю в правову державу. Я не опускатимуся до методів моїх опонентів. Не діждавшись вибачень від них і не побачивши політичних наслідків для порушників і лідерів їх фракцій (ДС і БПП), я сьогодні подав заяву у поліцію на дії пана Полпатіна і пана Григор’єва, що застосували до мене незаконне фізичне насильство", - написав Боровик.

Він додав, що в цей час виконував державні обов'язки. "Якщо заяви лідерів країни про їх бажання побудувати правову державу, перемогти корупцію і укріпити державну владу - чесні: до порушників буде вжито заходи", - резюмував Боровик.

Як повідомляв Укрінформ, 16 березня депутата Одеської міськради Сашу Боровика, що вперше брав участь у пленарному засіданні і виступив з критикою на адресу міської влади, двоє колег-депутатів винесли із зали. Зокрема, Боровик під час виступу розкритикував міську владу за корупцію, лобіювання власних інтересів, незадовільне управління.

Коли Боровик зійшов з трибуни, до нього підбіг член фракції "Довіряй справам" Дмитро Палпатін, який є наближеною особою до народного депутата Дмитра Голубова, і імітував вручення квітів. Палпатін підхопив Боровика на руки і буквально виніс його з сесійного залу. Йому допомагав представник фракції "БПП "Солідарність" Денис Григор’єв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-