Медведчука пропонують внести у «список Савченко»

Медведчука пропонують внести у «список Савченко»

Укрінформ
Адвокат народного депутата України Надії Савченко Микола Полозов запропонував внести одіозного українського політика і кума Путіна Віктора Медведчука у «список Савченко».

Про це він написав у своєму Тtwitter

«Якраз місце Медведчуку в списку Савченко. За систематичну шкоду у справі звільнення Надії. Впевнений, він нашіптував Путіну, щоб не відпускав», - пише Полозов.

Раніше в четвер досить жорстка критика адвокатів Марка Фейгіна і Миколи Полозова з боку Віктора Медведчука прозвучала на прокремлівському порталі «Федеральне агентство новин»

Після чого Фейгін запропонував Медведчуку і Кремлю «план зі звільнення Савченко»: адвокати Фейгін і Полозов виходять зі справи, а Надію відпускають.

Нагадаємо, російське слідство обвинувачує Савченко за статтями «вбивство» і «замах на вбивство». Українка всі обвинувачення заперечує. Насправді після захоплення в полон бойовиками вона була переправлена на територію Росії. 21-22 березня має відбутися оголошення вироку. Світові лідери закликали керівництво Росії відпустити Савченко. У країнах Заходу складається «список санкцій Савченко» стосовно російських чиновників, у тому числі вищих. Свій варіант списку передав партнерам і Президент України Петро Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-