Віталій Кличко: Я можу достукатися до будь-кого

Віталій Кличко: Я можу достукатися до будь-кого

Укрінформ
Мер Києва запевняє, що не збирається «мовчки сидіти у човні і дивитися, як хтось починає свердлити в ньому дірку».

Так Віталій Кличко в інтерв’ю Укрінформу відповів на запитання, чи доносить він свої міркування з приводу реформ, у тому числі й передачі повноважень на місця, до прем’єра й президента, разом з якими стояв на Майдані.

«Я звертаюсь публічно і непублічно і кажу: таке захмарне підвищення тарифів - це помилка, ми не повинні цього  робити. Але, відверто кажучи, сьогодні, з одного боку, превалює великий нігілізм,  а з іншого - політичний популізм, де особисті амбіції, політичні інтереси, на жаль, домінують над інтересами країни», - заявив Кличко, й запевнив: «Я можу достукатися до будь-кого!».

«За багато років занять спортом я не використовував своїх професійних навиків поза рингом». Так Кличко відреагував на питання, чи не виникало в нього бажання «достукатись» до когось у прямому розумінні. «Але попереджаю: якщо людина не сприйматиме нормальної мови аргументів, переконання, я буду використовувати всі засоби, якими володію, щоб навести лад у столиці, країні і нарешті запустити реформи, - заявив мер Києва. - Бо від успіху країни у впровадженні реформ залежить її майбутнє - буде Україна існувати як держава чи ні. Це не високі слова. Я щойно повернувся з Заходу, де лунають такі речі: «Ви знову повторюєте ті ж самі помилки, які були після Помаранчевої революції. Не робіть цього!».

На його думку, може статися так, що наші партнери, наші друзі, які підтримують Україну, її розвиток у демократичному європейському напрямку, махнуть рукою і скажуть: «З ними немає сенсу працювати, вони між собою не можуть розібратися!». «Це була б найганебніша ситуація, і я докладаю всіх зусиль, аби її уникнути», - підкреслив Кличко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-