У Парижі зустрічаються

У Парижі зустрічаються "нормандські" міністри

Фото
Укрінформ
У Парижі у четвер, 3 березня, розпочалася чергова зустріч міністрів закордонних справ країн "нормандської четвірки".

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Франції.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін прибув до МЗС Франції для проведення переговорів. Перед Клімкіним до французького МЗС приїхали міністри закордонних справ Росії та Німеччини.

Джерела повідомляють про проведення двосторонніх зустрічей глави МЗС Франції Жан-Марка Еро з його російським та німецьким колегами.

Напередодні переговорів були висловлені сподівання, що ця зустріч буде вирішальною в плані виконання Мінських домовленостей.

Як повідомлялося, за словами глави МЗС України Павла Клімкіна, українська сторона винесе на обговорення три ключові блоки питань: по-перше, це питання з безпеки; по-друге - обмін заручниками, зокрема полоненими, на Донбасі й політичними заручниками в Криму та Росії; по-третє - вибори на Донбасі.

Нормандський формат - тип зустрічей у чотиристоронньому форматі: Україна-Німеччина-Франція-Росія щодо мирного врегулювання збройного конфлікту на сході України. Формат започаткований 6 червня 2014 року під час зустрічі глав чотирьох держав у Нормандії (Франція).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-