Новіков розказав, якими будуть дебати в суді над Савченко

Новіков розказав, якими будуть дебати в суді над Савченко

Ексклюзив
Укрінформ
Адвокат народного депутата України Надії Савченко Ілля Новіков уточнив, як пройдуть дебати на процесі Савченко 2-3 березня.

Про це він розповів в ексклюзиві кореспондентові Укрінформу.

"Весь день 2 березня виступатиме обвинувачення. Адвокати і Надія Савченко виступатимуть у четвер. Я говоритиму першим з адвокатів. Розповім детально, наскільки це можливо, про події 17 червня 2014 року. Поясню, чому Надія абсолютно не винна в тому, в чому її звинувачують", - розповів Новіков.

Уточнення адвоката важливі, оскільки раніше повідомлялося, що він виступить на день раніше. Очікується, що 3 березня, в день виступу адвокатів і Надії Савченко із завершальним словом, в Донецькому міськсуді Ростовської області буде дуже багато дипломатів і журналістів.

Нагадаємо, російське слідство звинувачує Савченко за статтями "вбивство" і "замах на вбивство". Українка всі звинувачення заперечує. Насправді, після захоплення в полон бойовиками вона була переправлена на територію Росії. Надія Савченко оголосила голодування 18 грудня після того, як було продовжено її тримання під вартою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-