Українська єврейська громада закликала голландців підтримати Угоду про асоціацію з Україною

Українська єврейська громада закликала голландців підтримати Угоду про асоціацію з Україною

Документ
Укрінформ
Лідери української єврейської громади звернулися до громадян Голландії із закликом про підтримку на квітневому референдумі Договору про асоціація між Україною та ЄС.

Про це йдеться у поширеній Євроазіатським єврейським конгресом заяві.

«Ми просимо вас прийти на референдум 6 квітня та проголосувати за ухвалення Договору про асоціацію між Україною та ЄС. Будь ласка, дайте шанс нашій молодій демократії, яку ми здобули високою ціною, шанс на мир, стабільність та процвітання у спільному європейському домі», - заявили у Євроазіатському єврейському конгресі.

В Конгресі додали, що Угода про асоціацію дасть змогу Україні позбутися російського диктату. «Не членство у ЄС, а одна лише Асоціація дозволить Україні впевнено рухатися європейським вектором розвитку та остаточно розпрощатися із диктатом Росії», - наголосили в єврейській організації.

В організації також підкреслили, що Договір про асоціацію між Україною та ЄС «дозволить провести символічну лінію під минулим». «Це заохотить мільйони українців різних національностей та віросповідань до побудови справедливого суспільства, слідуючи шляху Голландії після вісімдесятирічної війни, коли країна здобула незалежність від Іспанії», - підсумували у Конгресі.

Фото: openeurope.org.uk

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-