Гройсман про позачергове засідання Ради: За мною діло не стане

Гройсман про позачергове засідання Ради: За мною діло не стане

Укрінформ
Голова Верховної Ради не виключає можливості проведення позачергового засідання парламенту до 15 березня, якщо буде відповідне подання з підписами щонайменше 150 народних депутатів.

Про це він заявив в інтерв'ю «112 каналу», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я нічого не можу виключати, але хочу підкреслити, що дуже важливо знайти порядок денний, з яким ми вийдемо на позачергове засідання, якщо це буде необхідно. Я дуже мобільний у цьому питанні», - сказав спікер.

Водночас він зауважив, що як Голова ВР не має повноважень скликати позачергові засідання парламенту, для цього необхідно, аби щонайменше 150 народних обранців підписалися під відповідним поданням.

«Я особисто як Голова Верховної Ради не маю права скликати позачергове засідання, для цього мені потрібно 150 народних депутатів, які підпишуть подання на ім'я Голови Верховної Ради, тоді я вже скличу, за мною діло ніколи не стояло», - пояснив Гройсман.

Нагадаємо, раніше лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко зверталася до Президента і Голови Верховної Ради з вимогою негайно скликати позачергове засідання парламенту, на яке винести питання відставки уряду на чолі з Арсенієм Яценюком.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-