Канада підтримуватиме Україну - Трюдо

Канада підтримуватиме Україну - Трюдо

Фото
Укрінформ
Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо підтвердив твердий намір Оттави продовжувати підтримку Києва.

Про це він заявив у вівторок під час зустрічі із першим заступником Голови Верховної Ради Андрієм Парубієм, який перебував з візитом у Канаді, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Під час зустрічі Трюдо запевнив нас у підтримці Канадою України», - зазначив, коментуючи підсумки візиту Андрія Парубія до Канади, Посол України в Канаді Андрій Шевченко..

Він додав, що Парубій зустрівся також із міністром оборони Канади, парламентським секретарем міністра закордонних справ та багатьма депутатами правлячої Ліберальної партії.

Водночас українська делегація зустрілася і з лідером парламентської опозиції Роною Амброз та делегатами Консервативної партії, а під час засідання парламенту, Парубія привітав тіньовий міністр оборони Канади Джеймс Безан.

Окрім того, в Торонто Парубій поспілкувався із діаспорою, прочитав лекцію в університеті та взяв участь у експертному "круглому столі", присвяченому питанням зовнішньої політики. "Із діаспорою ми поговорили про те, що робиться в Україні, про корупцію, про уряд, про війну та все інше. Їм було дуже важливо дізнатися з перших вуст, що відбувається", - зазначив Парубій..

З Оттави перший віце-спікер парламенту вирушив до Вашингтона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-