Порошенко у Вінниці: Дякую Деканоїдзе за поліцейських

Порошенко у Вінниці: Дякую Деканоїдзе за поліцейських

Оновлено
Укрінформ
У Вінниці 255 патрульних нової поліції склали присягу і виходять на чергування. Участь в урочистостях взяли Президент Петро Порошенко, голова Верховної Ради Володимир Гройсман та керівник Національної  поліції Хатія Деканоідзе.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Нова поліція стала символом змін, започаткованих нашою командою. Хочу звернутися до поліцейських, які заступають на патрулювання вулиць Вінниці: бережіть  як зіницю ока народну довіру, бо її дуже важко заслужити і легко втратити", - наголосив  Порошенко.

Фото: Михайло Палінчак/Укрінформ

Президент підкреслив, що після старту нової поліції на часі реалізація судової реформи, "щоб злочинця, затриманого поліцією, не випускали на волю".

Патрульні, що склали присягу, у понеділок розпочнуть чергування на вулицях обласного центру. Це 12 місто країни, де запрацювала нова поліція.

До складу нової поліції Винниці входять 255 патрульних поліцейських, з яких 33 - жінки. 184 нових патрульних мають вищу освіту, 50 - учасники АТО. Тринадцять  є майстрами та кандидатами у майстри спорту.

Очолив підрозділ 25-річний Редван Усеїнов, який до цього керував ротою патрульної поліції Києва.

"Вдячний Хатії Деканоїдзе і всій команді реформаторів, яка створила службу нового зразка, що має високий рівень довіри у народу", - написав Порошенко у Твіттері.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-