Саакашвілі: депутати ВР своїми канікулами заблокували створення некорумпованої митниці

Саакашвілі: депутати ВР своїми канікулами заблокували створення некорумпованої митниці

Укрінформ
Голова Одеської обласної держадміністрації Міхеїл Саакашвілі заявляє про блокування у Верховній Раді законопроекту про створення некорумпованої митниці.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні парламент пішов на трьхотижневу перерву, так і не зареєструвавши запропонований нами законопроект "Про відкритий митний простір". У комітеті нам заявили, що сьогодні законопроект перестали підтримувати БПП, хоча вчора керівництво фракції запевнило мене в повній підтримці законопроекту", - повідомив він зокрема.

Губернатор запевняє, що без такого закону буде неможливо "вперше створити в Україні абсолютно нову митницю, (яка) перекриє контрабандні і корупційні потоки".

"Ми вже почали будувати цей новий термінал і на конкурс подали заяву кілька тисяч людей. Новий термінал повинен відкритися найпізніше в середині квітня і, звичайно, позбавить дуже-дуже багатьох їх корупційних доходів", - пояснює Саакашвілі.

"Я не знаю наскільки це випадковий збіг чи ні, але три дні тому СБУ зробило запит на документи у будівельників нового терміналу, а також провело з ними детальну бесіду. Я ще тішу себе думкою, що це всього лише непорозуміння і локальні ініціативи, а не системний саботаж", - додав голова Одеської ОДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-