Закон про електронні декларації треба

Закон про електронні декларації треба "дотягнути" до міжнародних стандартів - Томбінські

Укрінформ
Посол ЄС в Україні Ян Томбінські привітав ухвалення Верховною Радою "безвізового пакету", але підкреслив, що закон про електронні декларації має бути приведений у відповідність до міжнародних стандартів.

Відповідну заяву розповсюдило Представництво ЄС у Фейсбуці.

"Я вітаю ухвалення, у другому читанні, законів про агентство з питань виявлення, розшуку і управління активами (4056), про арешт майна та спеціальну конфіскацію (4054) та про прокуратуру (4055). Ми дуже цінуємо важку роботу всіх тих, хто долучився до досягнення цього результату", - зазначив Томбінські.

При цьому він підкреслив: "Доведення цих зусиль до логічного завершення вимагатиме приведення закону про електронні декларації статків (3755) у відповідність до міжнародних стандартів. Це забезпечить створення ефективної та всеосяжної системи перевірок електронних декларацій".

"Також слід без подальшого зволікання призначити решту членів Національного агентства з питань запобігання корупції, аби воно повністю запрацювало у першому кварталі 2016 року", - додав Томбінські.

Нагадаємо, у четвер Верховна Рада завершила ухвалення антикорупційного законодавства, необхідного для лібералізації візового режиму з Європейським Союзом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-