Прем'єр має бути жорсткішим із міністрами - нардеп

Прем'єр має бути жорсткішим із міністрами - нардеп

Укрінформ
Визнання парламентом незадовільною роботи Кабінету міністрів у 2015 році свідчить про необхідність Прем'єр-міністра бути більш жорстким у відносинах з міністрами.

Про це журналістам у кулуарах Верховної Ради заявив заступник керівника фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Незадовільна оцінка парламентом роботи уряду, яка все ж таки була проголосована, свідчить про те, що уряду треба кардинально переоцінити свою роботу. А Прем'єру бути більш жорстким у відношенні міністрів», - сказав Тетерук. 

У свою чергу, керівник фракції «Народний фронт» Максим Бурбак зауважив, що відмова парламентаріїв голосувати за відставку уряду є єдиним правильним рішенням за даних обставин, і висловив сподівання, що відтепер політична напруга почне спадати.

"Продискутувавши чотири години, депутати усвідомили ту міру відповідальності, яка лягає потім на їх плечі в разі голосування за відставку уряду. Певний пар трохи спустили, й думаю, що було прийнято єдине правильне рішення, яке вгамує ситуацію, що накручувалася істерично деякими політиканами», - прокоментував Бурбак відмову народних депутатів висловлювати недовіру і відправляти у відставку нинішній склад Кабміну.

Нагадаємо, Верховна Рада 247 голосами ухвалила постанову про визнання незадовільною роботи Уряду у 2015 році. Проте пізніше на підтримку резолюції про висловлення недовіри нинішньому складу Кабінету міністрів виступили лише 194 народних обранці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-