У Нідерландах планують зняти серіал проти асоціації Україна-ЄС

У Нідерландах планують зняти серіал проти асоціації Україна-ЄС

Укрінформ
Голландська компанія планує зняти серіал, сюжет якого побудований навколо корупційних зв'язків Єврокомісії та українців.

Про це у своєму Facebook повідомив активіст української громади у Нідерландах Олександр Снідалов.

За даними активіста, поширювати цей серіал планується через кабельну мережу KPN, тому пілотні серії можуть з'явитись ще до референдуму, який має пройти в Нідерландах у квітні.

"Події стрічки будуть розгортатись навколо історії голландки, яка, працюючи у міжнародній нафтовій компанії, познайомилась із українським олігархом-мільярдером, зрадила з ним чоловіку, народила від нього дитину, розлучилась із чоловіком, пішла на роботу в Єврокомісію. В процесі вона встигла провалити один із проектів компанії через те, що український олігарх мав вплив на Єврокомісара, від якого залежала доля проекту. Викривши це, голландка примушує Єврокомісара піти з посади і призначити її своїм наступником. Голландка стає Єврокомісаром з розширення ЄС", - написав він.

За сюжетом серіалу, між українським олігархом та голландкою Єврокомісаром закручується нова афера в той час, як вони разом працюють над включенням України до складу ЄС.

"Сценарій пересипаний традиційними прийомами такого жанру (позашлюбні діти та авіакатастрофи), але все що вам треба про нього знати - це те, що корупційний Єврокомісар голландського походження намагається допомогти українському мільярдеру-олігарху добитись прийняття України до ЄС", - написав Снідалов.

За інформацією українського активіста, сценарій до серіалу написав Леон де Вінтер, відомий голландський колумніст із табору противників асоціації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-