Петренко запевняє, що

Петренко запевняє, що "конвертів" з Банкової не отримував

Укрінформ
Міністр юстиції України Павло Петренко заявляє, що в очолюваному ним міністерстві немає практики неофіційних доплат співробітникам.

Про це він заявив журналістам після засідання Комітету з питань запобігання і протидії корупції у четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Водночас, на думку міністра, європейські партнери мали б створити фонд для матеріального стимулювання людей, які здійснюють реальні реформи у ключових міністерствах.

«У Міністерстві юстиції такої практики неофіційних доплат у конвертах не було і немає. Але насправді ми вважаємо, що наші європейські партнери повинні відкрити фонд по офіційним доплатам тим особам, які здійснюють реальні реформи у ключових міністерствах - Міністерстві транспорту, фінансів, економіки, юстиції», - сказав Петренко.

Він навів як приклад, що у Міністерстві юстиції директор міжнародного департаменту, який наразі є ключовим з огляду на євроінтеграцію, отримує близько 12 тисяч гривень.

«Дуже важко знайти на ринку юриста-міжнародника, який пішов би на таку посаду і був би конкурентним», - зазначив Петренко.

Коментуючи заяви деяких нардепів, що Адміністрація Президента доплачує урядовцям у конвертах по 10 тисяч доларів, Петренко зауважив, що з цим питанням треба звертатися до АПУ.

«Адміністрація Президента співробітникам Міністерства юстиції нічого не доплачує», - заявив Петренко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-