Лисенко каже, що «Новая газета» неправильно розставила акценти в його інтерв’ю

Лисенко каже, що «Новая газета» неправильно розставила акценти в його інтерв’ю

Укрінформ
Речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко стверджує, що "Новая газета" неправильно акцентувала деякі моменти в інтерв'ю з ним.

Про це він написав у Фейсбуці.

"Скандалу не буде! Поява 10 лютого інтерв’ю зі мною у російському виданні «Новая газета» особисто для мене стало повною несподіванкою, оскільки записувалося ще 24 січня. Також здивував не повний обсяг, а викривлена та акцентована на деякі питання його спрямованість", - написав Лисенко.

 На його  думку,  матеріал спеціально «відлежувався» і опрацьовувався в редакції, чекаючи свого «зіркового» часу.

"Який наступив  чомусь саме перед міжнародною конференцією з безпеки у Мюнхені. Там, де питання з протидії російській агресії проти України стоїть на першому місці. Мабуть, не випадково російські пропагандисти напередодні такої визначної події використали те, що залишилося від інтерв’ю, для створення та внесення розбрату у середовище українських високопосадовців", - додає Лисенко.

Він також зауважує, що в дусі "КДБістських часів" паралельно з інтерв’ю хтось навмисно запустив «качку» про начебто порушену кримінальну справу проти губернатора Одещини Міхеїла Саакашвілі, "про що я взагалі жодного слова не казав! А деякі ЗМІ поспішили без перевірки це розповсюдити, бо смажене і скандальне. Вже називав приблизну суму, яку російська пропаганда виділяє для подібних інформаційних провокацій – 2 млрд доларів щорічно", - пояснює Лисенко.

Речник АП зазначає, що така сума є спокусливою для "ФСБшних мурзілок, особливо в умовах падаючої економіки РФ".

"Тому закликаю всіх, хто може стати або вже став потенційною жертвою чорних піар-атак з боку росіян, бути пильними та виваженими. Тільки в єдності та мудрості наша сила", - наголошує Лисенко.

Як відомо, Новая газета - одне з небагатьох видань у РФ, яке, як правило, працює за журналістськими стандартами. З професійною діяльністю пов'язані вбивства її співробітників - Анни Політковської, Анастасії Бабурової, Станіслава Маркелова, Наталії Естемірової, Юрія Щекочіхіна, Віктора Попкова, Ігоря Домнікова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-