Саакашвілі прокоментував розслідування МВС проти нього

Саакашвілі прокоментував розслідування МВС проти нього

Укрінформ
Голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі переконаний, що розслідування стосовно нього - відповідь на антикорупційні форуми, які він організовував.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook у відповідь на повідомлення про те, що МВС почало розслідування оприлюднення ним секретної інформації в мережі про підрозділи АТО.

"Щось пан Лисенко, який підпорядковується безпосередньо відповідному підрозділу Адміністрації Президента України, згадав про це майже через місяць після того, як я розповів про важкі умови служби на блокпостах у Маріуполі", - сказав Саакашвілі.

"Більше того, кілька днів тому до Києва викликали керівника СБУ по Одеській області Батракова і доручили йому розслідувати всі проекти, що здійснюються нами в Одесі, такі як: Відкритий митний простір, Центр обслуговування громадян і Громадська приймальня, тим самим дуже інтенсивно зайнялися і БЕЗ МВС. Тобто одночасно СБУ, Міноборони і МВС отримали розпорядження зайнятися мною і нами. Нехай розслідують, чого немає все одно не знайдуть. Думаю, це відповідь на наші Антикорупційні форуми і на те, що в найближчі дні наш рух збирається широко розгорнутися одночасно у всіх регіонах України", - додав він.

Саакашвілі також заявив, що такі дії правоохоронців тільки зміцнюють його "рішучість боротися проти свавілля влади і за наведення порядку в Україні". 

Він повідомив, що наразі перебуває в Мюнхені, і пообіцяв, що після завершення відрядження зробить "відповідну політичну заяву після того, як обговорить ситуацію, що склалася, з командою реформаторів".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-