Луценко заявив, що коаліція - недієздатна

Луценко заявив, що коаліція - недієздатна

Укрінформ
Керівник фракції "БПП" Юрій Луценко наголосив, що у парламенті немає 226 голосів для підтримки законопроектів Прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, а це означає недієздатність коаліції.

Про це він заявив після завершення Ради коаліції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні фактом стало те, що в уряді Яценюка немає 226 голосів для прийняття важливих законів, направлених на євроінтеграцію, розвиток економіки... Ми (БПП) готові працювати з Яценюком, хоч це не легко, але вважаємо, що можливо, в разі радикального оновлення уряду. На жаль, сьогодні інші фракції заявили, що такого шляху вони не бачать. Кількість депутатів у цих фракціях означає, що коаліція недієздатна, якщо вона не голосує", - сказав Луценко.

Він уточнив, що "Народний фронт" вимагає тільки Яценюка Прем'єр-міністром. "Батьківщина", "Самопоміч" та "радикали" вимагають "тільки не Яценюка".

"Фракція БПП жодного разу не ставила ультиматумів, а навпаки - намагалася знайти рішення...Що робити? - Шукати вихід без ультиматумів. Очевидно, що треба зустрічатися з колегами і пробувати знайти спільну  мову", - підсумував Луценко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-