Ще один заступник Абромавичуса піде разом з ним

Ще один заступник Абромавичуса піде разом з ним

Укрінформ
Заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов подав у відставку.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці

"Друзі, сьогодні я прийняв важке рішення разом із міністром залишити посаду держслужбовця в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України", - повідомив він.

Нефьодов висловив готовність працювати на державу та приносити користь у іншій якості - як волонтер та активіст, радник чи експерт.

"Але зараз продовжувати працювати так - це "смерть від тисячі порізів". Мало користі, багато спалених сил, які можна використати для реформ значно корисніше", - зауважив Нефьодов.

Крім того, він заявив, що готовий допомогти довести до кінця реформи, за які відповідає: в першу чергу - Систему електронних державних закупівель ProZorro, а також лібералізацію регулювань щодо ВЕД, портал міжнародної допомоги, питання щодо утилізації сміття, реформу технічного регулювання тощо.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні Абромавичус вирішив подати у відставку та просить Верховну Раду вже завтра підтримати його рішення.

Детективи Національного антикорупційного бюро України у середу, 3 лютого, розпочали перевірку фактів, озвучених міністром Абромавичусом, щодо можливого втручання в роботу Міністерства економічного розвитку і торгівлі  з боку першого заступника лідера фракції БПП Ігоря Кононенка та деяких інших народних депутатів. 

Заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Юлія Клименко також прийняла рішення подати у відставку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-