Самопоміч не збирається «світити» своїх кандидатів у міністри

Самопоміч не збирається «світити» своїх кандидатів у міністри

Укрінформ
Фракція "Блок Петра Порошенка" мала повне право оприлюднювати свій список кандидатур на посади міністрів, проте усі кандидатури в уряд мають обговорюватися на засіданні Ради коаліції.

Таку думку в коментарі журналістам висловив керівник фракції "Самопоміч" Олег Березюк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вони (БПП - ред.) мають абсолютне право виставляти своїх людей, а ми про це поговоримо на Раді коаліції", - відповів він на прохання прокоментувати список кандидатів на посади міністрів, запропонованих Блоком Петра Порошенка.

Водночас Березюк запевнив, що "Самопоміч" не збирається оприлюднювати свої кандидатури до уряду, поки не вирішиться питання з Прем'єр-міністром.

"Ми хочемо це робити разом з нашими колегами. Це не є важко запропонувати список людей. Важко, щоб цей список пройшов, а для цього він має бути опрацьований зсередини, а не оприлюднений, як зараз", - підкреслив депутат.

Він зауважив, що готовий шукати компромісу щодо кандидатури Прем’єра навіть із Радикальною партією Олега Ляшка: "Не можна звільнити, поки коаліція не прийме рішення, хто наступний. Разом з "Народним фронтом", разом з БПП, разом з "Батьківщиною", разом із "Самопоміччю", якщо є бажання, разом з "Радикальною партією".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-