Стало відомо, коли Тристороння контактна група може зібратися знову

Стало відомо, коли Тристороння контактна група може зібратися знову

Укрінформ
Контактна група може зібратися наступного разу в Мінську 10 лютого.

Про це повідомив журналістам спеціальний представник ОБСЄ в тристоронньої контактної групи по Україні Мартін Сайдік, передає БЕЛТА.

«Наступна зустріч контактної групи планується на 10 лютого, але, може, буде в цей час зустріч міністрів закордонних справ «нормандського формату». Тому точно сказати не можу», - пояснив спецпредставник ОБСЄ.

Спецпредставник відповів на питання про те, чи обговорювався документ з пропозиціями російської сторони і самопроголошених республік, який стосується місцевих виборів і про існування якого раніше заявили представники Росії та окремих районів Луганської та Донецької областей.

«Вони передали пропозиції по Конституції. Це було зроблено за 30 хвилин до закінчення роботи в політичній підгрупі. Мені це надійшло рівно в сім годин вечора», - зазначив Мартін Сайдик.

Як раніше повідомляло агентство, Росія вимагає, щоб Україна перевела закон про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької і Луганської області на постійну основу з якоюсь "формулою Штайнмайера".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-