Соболєв поведе голодувальників з Ради до Порошенка

Соболєв поведе голодувальників з Ради до Порошенка

Укрінформ
Народний депутат від фракції "Самопоміч" Єгор Соболєв анонсував похід активістів на Банкову, щойно спікер Ради підпише закон про перевибори мера Кривого Рогу.

Про це нардеп розповів журналістам у кулуарах парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми одразу підемо до Президента. Як тільки закон буде підписаний (спікером - ред.), ми підемо до Президента України. Ми запропонуємо, щоб він зустрівся з криворіжцями, які голодують. Думаю, що люди, які вже тиждень ризикують своїм здоров'ям, заслуговують на те, щоб Президент їх побачив, вислухав і сказав: «Як гарант Конституції, як гарант вільних виборів, я підписую закон, щоб ви використали всі можливості і вибрали того мера, якого ви собі хочете», - зазначив Соболєв.

Нагадаємо, 23 грудня Верховна Рада ухвалила закон про призначення повторних виборів криворізького міського голови на 27 березня, проте спікер досі його не підписав. Гройсман пояснив це тим, що одразу після голосування за закон народні депутати з «Опозиційного блоку» зареєстрували постанову про порушення регламенту під час розгляду закону. За його словами, без розгляду цієї постанови в сесійній залі закон підписаний не може бути. Відповідний проект постанови винесений сьогодні першим питанням у порядку денному пленарного засідання парламенту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-