БПП вимагатиме заслухати звіт уряду в Раді – нардеп

БПП вимагатиме заслухати звіт уряду в Раді – нардеп

Укрінформ
У вівторок, 26 січня, фракція "Блоку Петра Порошенка" вимагатиме в парламенті заслухати звіт Кабінету міністрів України.

Про це народний депутат від БПП Борислав Розенблат заявив в ефірі на "Першому Національному".

"Коаліція створюється політичними силами для обрання Уряду. Ми розробили більше ніж 500 сторінок коаліційної угоди, тобто взяли на себе велике завдання. Але зараз уряд заявив про те, що треба змінити коаліційну угоду, бо вона їм заважає працювати. Яким чином вона може їм заважати? Там чітко написаний документ. Замість того, щоб прийти в парламент і відзвітувати за свою роботу – а це 1,5 роки, ми натомість чуємо, що потрібно щось міняти. Ні, не потрібно щось міняти. Давайте спочатку прослухаємо звіт", – цитує Розенблата прес-служба БПП.

Нардеп додав, що згідно Конституції України вже закінчується офіційний термін і протягом 20 днів уряд повинен був прозвітуватися за рік роботи.

Розенблатзазначив, що у вівторок в Раді фракція БПП вимагатиме звіту уряду. "Після заслуховування звіту депутати зроблять висновки і приймуть відповідне рішення: за оновлення складу уряду, за перевибори, за зміну повного складу уряду. Після цього будемо визначати подальші дії нашої фракції", – заключив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-