У БПП хочуть комісію для боротьби з корупцією

У БПП хочуть комісію для боротьби з корупцією

Укрінформ
Фракція БПП наполягає на ухваленні вже цього пленарного тижня постанови про створення Тимчасової слідчої комісії по боротьбі із політичною корупцією.

Про це у понеділок під час Погоджувальної ради заявив перший заступник керівника фракції Ігор Кононенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Перш за все, на чому наполягає наша фракція, - це створення Тимчасової слідчої комісії по боротьбі з політичною корупцією", - сказав Кононенко.

За його словами, відповідний проект постанови вже зареєстрований у ВР під №3746.

Парламентарій зазначив, що необхідність створення такої ТСК виникла  через те, що останнім часом поширюються чутки щодо "торгів" за голоси депутатів.

"Останнім часом, особливо у зв'язку з ухваленням змін до Конституції, поширюється все більше чуток про торги за голоси, обіцянки оплати за голос тощо... Ми знаємо, що були оприлюднені прокуратурою факти отримання (оплати - Ред.) окремими депутатами за вирішення тих чи інших питань", - пояснив народний депутат необхідність створення ТСК.

Кононенко закликав парламентаріїв провести консультації щодо складу ТСК й ухвалити постанову про її створення вже цього тижня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-