Президент: 43% українців проти дострокових виборів

Президент: 43% українців проти дострокових виборів

Укрінформ
Близько 43% українців виступають проти дострокових парламентських виборів. Цю позицію поділяє і Президент України Петро Порошенко.

Про це Глава держави заявив в інтерв'ю українським телеканалам, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я ставлюся так, як ставиться український народ. Більшість українського народу – 43% - категорично проти дострокових виборів", - сказав Порошенко, коментуючи своє ставлення до "привиду дострокових парламентських виборів".

Президент вказав на те, що за останні 1,5 роки в Україні вже пройшло 3 виборів і йому незрозуміло, який ще мандат мають дати українці народним обранцям, "щоб вони нарешті почали працювати".

За словами Порошенко, на наступному тижні народ очікує прийняття Верховною Радою конституційної реформи у частині правосуддя.

Також Глава держави очікує, що народні обранці проголосують за пакет безвізових законів, а також за пакет законопроектів, спрямованих на підвищення військової дисципліни.

Крім того, Порошенко сподівається, що нардепи проведуть обговорення коаліційної угоди і, "якщо є необхідність", внесуть зміни, у тому числі до складу уряду. За його словами, він не має наміру втручатися у цю справу, однак спроби розхитати коаліцію сприйматиме як "надзвичайно безвідповідальну позицію".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-