Яценюк сказав, де брати гроші на боротьбу з корупцією

Яценюк сказав, де брати гроші на боротьбу з корупцією

Укрінформ
В Україні варто якнайшвидше провести антикорупційну кампанію, а конфісковані завдяки їй кошти можна направити додатково на фінансування органів, покликаних боротися з корупцією.

Про це заявив Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк на нараді щодо антикорупційних розслідувань, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Якщо ми з вами проведемо широкомасштабну антикорупційну кампанію, в тому числі конфіскуємо кошти як колишнього режиму, так і повернемо кошти, вкрадені вже за останній період, то у нас будуть додаткові доходи", - сказав Яценюк.

За його словами, той бюджетний запит, який був від цих органів, максимально виконаний, але в сьогоднішніх складних економічних умовах варто знайти додаткові ресурси для фінансування антикорупційних структур.

У нараді бере участь керівництво Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства юстиції, Генеральної прокуратури України, Служби безпеки України, Національного антикорупційного бюро, Національної поліції, Державної фіскальної служби України, Держслужби фінмоніторингу, Державної аудиторської служби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-