Держдеп пояснив мету зустрічі Нуланд і Суркова

Держдеп пояснив мету зустрічі Нуланд і Суркова

Укрінформ
Зустріч заступника держсекретаря США Вікторії Нуланд і помічника президента РФ Владислава Суркова спрямована на забезпечення повної імплементації Мінських домовленостей в рамках взаємодії Штатів з учасниками "Нормандської четвірки".

Таке пояснення оприлюднив у п'ятницю речник Державного департаменту США Джон Кірбі, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"У розвиток зустрічі в Москві держсекретаря Керрі з президентом Путіним і міністром закордонних справ Лавровим 15 грудня 2015 року, помічник держсекретаря у справах Європи та Євразії Вікторія Нуланд зустрічається сьогодні з радником президента Росії Владиславом Сурковим у Калінінграді, щоб обговорити ситуацію в Східній Україні, а також необхідність повної імплементації Мінських домовленостей", - зазначається в документі.

При цьому підкреслюється, що нинішні переговори є "частиною зусиль (США- ред.) у роботі з Росією з метою забезпечення повного виконання Мінських угод у тісній координації з іншими учасниками Нормандського формату - України, Німеччини та Франції".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-