Депутат із «Волі народу» порівняв мігрантів із черв`яками

Депутат із «Волі народу» порівняв мігрантів із черв`яками

Укрінформ
Народний депутат Євген Рибчинський із групи "Воля народу" вважає, що через наплив мігрантів і біженців Євросоюз втрачає свою цінність і привабливість.

Відповідний допис нардеп розмістив у Facebook, але потім його видалив, повідомляє "Громадське радіо", яке зробило скрін-шот поста.

"Цінність Європи після вторгнення в неї мільйонів арабів для будь-якої цивілізованої людини тепер така ж сама, як і смачність спілого червоного яблука, в якому раптом завелися черв’яки. Непривабливо і несмачно!", - написав Рибчинський.

При цьому він додав: "Але це не означає, що цивілізованій людині не потрібні європейські цінності. Яблуко ж не винне, що його люблять черв’яки".

У коментарях до допису він назвав мігрантів лайливим словом і навів як позитивний приклад дії середньовічних хрестоносців.

"А колись їхні предки – хрестоносці – гнали цю срань з Європи до самої Африки", - додав Рибчинський.

Пізніше парламентар прибрав цей пост зі своєї сторінки.

Європа потерпає від напливу біженців із арабомовних країн, зокрема із Сирії, в якій точиться конфлікт.

Як повідомлялося, у новорічну ніч у районі кельнського Центрального вокзалу близько тисячі чоловіків з регіону Африки і Близького Сходу агресивно чіплялися до дівчат з сексуальними домаганнями. В поліцію вже подано 90 заяв, у тому числі дві за фактом згвалтування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-