Квіташвілі: Ніхто не схоче повернути радянську медицину

Квіташвілі: Ніхто не схоче повернути радянську медицину

Відео
Укрінформ
Міністр охорони здоров'я Олександр Квіташвілі вважає, що наразі має більшу підтримку, ніж тоді, коли писав заяву про відставку, проте відкликати її він не збирається

Про це міністр заявив у понеділок на прес-конференції за підсумками роботи міністерства у 2015 році, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Верховна Рада не змогла проголосувати за мою відставку чотири рази, тож я, відверто кажучи, не знаю, можливо я отримав індульгенцію. Але заяву я забирати не буду, бо це несерйозно», - сказав Квіташвілі.

Він зазначив, що й після написання заяви про відставку працює в тому самому режимі, як і до того. За його словами, для нього в цьому плані нічого не змінилося, він не має політичних амбіцій і приїхав працювати в Україну як технократ, оскільки має практичний досвід роботи не тільки в Грузії, а й в інших країнах.

За словами Квіташвілі, якщо він когось не влаштовував і не мав у парламенті тієї підтримки, яка в нього повинна була бути, «абсолютно логічно було б піти».

«На щастя, ситуація трошки змінилася, я бачу, що більш-менш підтримка з'явилася»,- вважає урядовець.

Відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу про те, наскільки незворотними є започатковані міністерством зміни, зокрема у тендерних закупівлях, Квіташвілі зазначив, що якщо хтось схоче повернути закупівлі під МОЗ, то це буде показником, що «товариші хочуть на цьому нелегально заробити гроші».

Міністр зазначив, що, аби зробити зміни незворотними, у міністерстві намагалися втілити їх максимально швидко.

«Повірте, якщо в нас будуть прийняті закони, які нині лежать у парламенті, то цей процес теж буде незворотним, тому що після цього дуже швидко зміниться ситуація в системі охорони здоров'я. Так само як ніхто не схоче повернути назад ДАІ, так само ніхто не схоче повернути радянську медицину», - переконаний Квіташвілі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-