На Миколаївщині обвалився покинутий завод; є жертви

На Миколаївщині обвалився покинутий завод; є жертви

Укрінформ
У місті Первомайську на Миколаївщині обвалилася будівля непрацюючого цукрового заводу. Щонайменше одна людина загинула, троє постраждали.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

«11 грудня близько 13:00 години до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на бульварі Миру м.Первомайськ сталося обрушення конструкції будівлі, яка не експлуатується. На момент обвалу у будівлі знаходилися люди. Одна людина загинула, троє постраждали. Зі слів очевидців, ще одна людина перебуває під завалами», - кажуть рятувальники.

Встановлено, що місцеві мешканці розбирали на цеглу будівлі, розташовані на території цукрового заводу, який вже понад сім років не працює. Огорож, які були раніше, давно немає, територія не охороняється.

В момент обвалення конструкцій п’ятеро молодих чоловіків саме розпалили багаття та сіли обідати всередині будівлі. Коли посипались уламки, троє побігли в один бік, що й врятувало їм життя, а двоє – в інший і опинились під завалами.

Трьох постраждалих доставили до лікарні, вони у задовільному стані і їх життю нічого не загрожує.

На момент прибуття співробітників Служби порятунку тіло загиблого 22-річного чоловіка дістали місцеві мешканці. Наразі роботи з ліквідації наслідків обрушення будівлі тривають.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-