ЦВК поскаржилась поліції на Криворізький районний виборчком

ЦВК поскаржилась поліції на Криворізький районний виборчком

Укрінформ
Центральна виборча комісія передала в поліцію скаргу на Криворізьку районну виборчу комісію Дніпропетровської області.

Про це повідомляє прес-служба ЦВК за підсумками засідання, яке провела заступник голови Центрвиборчкому Жанна Усенко-Чорна.

"Враховуючи, що викладені у зазначеній скарзі (на дії Криворізького виборчкому - ред.) факти можуть свідчити про вчинення окремими особами дій, що можуть бути кваліфіковані правоохоронними органами як злочинні, комісія звернулася до головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області та передала йому копії вказаної скарги та доданих до неї матеріалів для проведення перевірки та у разі виявлення підстав вжиття заходів реагування відповідно до законодавства України", - йдеться в повідомленні.

Як зазначили в прес-службі, ЦВК залишила без розгляду по суті цю скаргу, що надійшла повторно. Центрвиборчом уточнив, що суб’єктами оскарження в ній було визначено Криворізьку районну виборчу комісію Дніпропетровської області та Кіровську сільську виборчу комісію Криворізького району Дніпропетровської області.

"Рішення прийнято у зв'язку з тим, що скарга повторно подана з невиправленими помилками, з порушенням встановлених законом строків оскарження, а також подана до неналежного суб'єкту її розгляду, зокрема, на рішення Кіровської сільської виборчої комісії", - пояснили в прес-службі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-