Протестувальники виганяють з НАУ соратника Табачника

Укрінформ
Під Національним авіаційним університетом у Києві розпочалася акція протесту проти призначення в.о. проректора Максима Луцького, екс-регіонала і близького соратника колишнього міністра освіти Дмитра Табачника.

Про це повідомляє LB.ua.

"В акції беруть участь близько 100 осіб. Зайти у будівлю протестувальники не можуть, тому що вхід охороняють невідомі люди в костюмах. Один із них сказав натовпу, що йому "шкода однокурсників, які воюють за ДНР", після чого розпочалася сутичка, цього охоронця ударили в обличчя", - передає кореспондент агентства.

Нагадаємо, про підтримку акції проти Луцького заявили Люстраційний комітет Майдану, Антикорупційний комітет Майдану, ОТ "Автодозор", ОТ "Кияни киянам", Антикорупційне бюро України, Автогромада і Spilno.tv.

"Разом з Луцьким в освіту повертаються хабарі, кумівство, "блат", моральні і професійні якості поступаються грошам і корупційним зв'язкам. Громадськість глибоко обурена цим ганебним призначенням, яке ображає пам'ять про Героїв, які віддали своє життя за звільнення України від корумпованого мотлоху", - йдеться на сторінці заходу в facebook.

Нагадаємо, Луцький вже був першим проректором НАУ в 2008 р. В 2006 році його обрали у Верховну Раду. У тому ж році Луцький перейшов з "Блоку Юлії Тимошенко" в Партію регіонів. У 2010 р. знову був обраний в Раду, а наступного року став главою комітету з питань науки і освіти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-