Підведені підсумки етапу Всеукраїнського конкурсу “Підводники очима дітей”

Підведені підсумки етапу Всеукраїнського конкурсу “Підводники очима дітей”

Укрінформ
10 червня  група  ветеранів-підводників  Всеукраїнської громадської організації  “Всеукраїнська асоціація ветеранів-підводників” відвідала  пгт.  Кодра  Макаровского  району Київської  області.

У  школі для дітей молодшого шкільного віку проведений  “Урок  мужності”  і  підведені підсумки етапу Всеукраїнського конкурсу дитячої  творчості “Підводники очима дітей”. Це не перший візит підводників в школу.

Діти дізнались про специфіку служби на підводних лодках, з великою зацікавленістю дивились відеоролік про море та кораблі.

Непідробний захват викликав відеокліп на пісню С. Шабовти  “Робітники арктичних глибин”.

Дипломами конкурсу нагороджені Стукало Лана в номінації “Нам не страшний океан”, Саламатін Володимир в номінації “Вірність бойовим традиціям”, Бондар Катя в номінації “Мрії про море”. Серед кращих робіт – малюнки Сливчука Віті, Хмилевської Віти, Петренко Зулихи, Гриневич Ліди і багатьох інших юних художників.

Усі учасники конкурсу отримали подяку і солодкі призи  від Асоціації ветеранів- підводників.     Кращою нагородою для ветеранів стало безпосереднє прохання дітей: “Приходьте до нас частіше!”

Захід проводиться за підтримки Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-