Атомники взяли участь у веломарафоні «Львівська сотка 2016»

Атомники взяли участь у веломарафоні «Львівська сотка 2016»

Укрінформ
Рівненські атомники взяли участь у наймасовішому аматорському веломарафоні Західної України - «Львівська сотка 2016», і показали відмінні результати заїзду.

«Львівська сотка 2016» - традиційний веломарафон, який щорічно проходить у Львові. Цьогоріч дистанція довжиною у 100 кілометрів розпочиналась з центральної площі Ринок. Досить складний маршрут пролягав через декілька населених пунктів: Пустомити – Комарно – Городок – Страдч - Івано-Франкове – Лозино та фінішував у Брюховичах.

Рівненські атомники стартували з досить хорошим відривом. Змагались спортсмени з сотнями велосипедистів з різних українських міст, а також Польщі та Білорусії. За умовами марафону, якщо учасник встигає дістатись фінішу за 10 годин, він вже отримує медаль переможця.

Велоспортсмени-атомники показали відмінні результати, проїхавши 100 кілометрову дистанцію за 3-5 годин. Так, електромеханік цеху з ремонту вантажопідіймальних механізмів РАЕС, вже відомий велоспортсмен України Олександр Кудрик прийшов четвертим, подолавши складну трасу менш ніж за 3 години часу. Хороші результати показали також працівники РАЕС Сергій Крусь, Денис Шиков, Василь Андрусик та Вадим Стельмах, діставшись фінішу лише за 5 годин. Усі атомники отримали переможні медалі «Львівської сотки».

Слюсар цеху з ремонту тепломеханічного устаткування РАЕС Денис Шиков зауважив, що це перша командна поїздка, коли велоспортсмени-атомники об’єднуються для участі у масштабному міжнародному велосипедному пробігу. «Звичайно, могли дістатись фінішу і за швидший час, проте нашою ціллю була командна участь. Командний дух не підвів і дозволив досягти досить непоганих результатів. Влітку планую подолати власне ще більший маршрут, більш як 800 км, здійснивши велоподорож з Кузнецовська до Одеси», - зазначає Денис Шиков.

Рівненська АЕС всебічно сприяє розвитку спортивних можливостей атомників. Зокрема, щороку на початку червня, традиційно до відкриття оздоровчого сезону РОК «Біле озеро», РАЕС для усіх бажаючих проводить масовий велопробіг з міста-супутника до перлини Полісся – Білого озера.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-