Ашан Україна анонсував прем'єру стендап-серіалу «Моя пташечка»

Ашан Україна анонсував прем'єру стендап-серіалу «Моя пташечка»

Укрінформ

“Моя Пташечка” — це дванадцяти серійна історія про класного звукорежисера і такого собі стендап-коміка Любчика, та його мудру дружину Дарину — редакторку модного журналу. Про їхній переїзд на нову квартиру, про колишнього, бандитів, таксиста, про дивні, інколи й страшні повороти життя. А ще  про стендап. І про кохання теж.

“Ми довго думали, як оригінально та, головне, у якій формі можна презентувати наш слоган. В один момент щось цвірінькнуло :) і народилася ідея зняти вебсеріал. Разом з командою креативників взяли курс на сучасну та по-доброму кумедну лав сторі молодої пари. Впевнені, що в характерах Даринки та Любчика кожен знайде схожість з собою.” Юлія Сова, marketing manager at Auchan Ukraine

«Моя пташечка» — новий формат для мережі АШАН. Цей ситком не залишить байдужими ні фанатів мелодрам, ні прихильників сміливих жартів. Кожний новий епізод — окремий стендап-перформанс від головного героя Любомира.

“Слоган Ашан — “З тобою в кожному моменті”, а стендапери завжди розповідають про курйозні моменти свого життя, бо вони найцікавіші. Так народилась концепція стендап-серіалу, в якому всі моменти, які відбуваються з головним героєм у його стендапі, — оживають в реальності.”

Ілля Янковський, золото Young Lions 2019, creative director at Tornado Boulevard

В кожній серії головний герой Любомир розповідає коротку історію про його "пташечку" — так він називає свою молоду дружину. Серії виходитимуть щотижня на ютуб-каналі Auchan Ukraine.

Дивіться трейлер та чекайте на прем‘єру вже 9 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-