izibank 2.0: свіжі фічі і ще більше фану

izibank 2.0: свіжі фічі і ще більше фану

Укрінформ

izibank – мобільний банк, який запустився в лютому 2021 і одразу маючи у своєму арсеналі більше ніж 25 продуктів та сервісів.

"За ці пів року, ми активно розвивались – динаміка залучення нових клієнтів лише за останній місяць зросла на 30%, до того ж ми постійно залучаємо свого клієнта до активної взаємодії й збираємо фідбек. І сьогодні готові презентувати izibank 2.0 – оновлений додаток з точки зору як дизайну так і наповнення", – Анна Тігіпко, засновниця izibank.

Що нового?

По-перше, оновився дизайн та UX/UI мобільного додатку – покращилась архітектура і зменшилась кількість кліків для більшості дій. Так, наприклад, обміняти валюту онлайн можна в 2 кліки, а є взагалі дії в один жест – наприклад, приховати свій баланс можна просто помахом руки, а зняти кешбек – лише потрусивши смартфоном.

По-друге, з'явилися нові фічі та оновилися деякі з вже існуючих. Наприклад, кешбек на вибір – тепер є можливість обрати для себе або вже звичний 1% на всі покупки плюс додатково п'ятничний кешбек на розваги, або щомісяця вибір двох категорій з підвищеним кешбеком. Вже зараз скористатись оновленим кешбеком може кожен новий клієнт, а для існуючих клієнтів новий кешбек стане доступним вже з 1 вересня. 

"Ми перші на ринку, хто пропонує такий гнучкий підхід до кешбеку і дає можливість обирати – для нас завжди на першому місці комфорт і зручність свого клієнта. Тому izi-кешбек розширює можливості вибору – тепер можна обрати свої улюблені категорії. Накопичені суми доступні у будь-який момент, і можна не хвилюватись про їх збереження:  izi-кешбек, як і раніше, ніколи не згорає", – розповідає  засновниця izibank Анна Тігіпко.

З нового, найближчим часом запускається розстрочка – оформити її можна миттєво в мобільному додатку до або вже навіть після здійснення покупки. Це зручно, оскільки не завжди є можливість планувати крупні витрати, а можливість перевести в розстрочку вже здійснену покупку – це гарна опція. 

Також вже запустили реферальну програму – тепер запросивши друга, обидвоє отримують свій win–win. Це той випадок, коли фраза “заробити на друзях” не має негативного відтінку. 

І, якщо вже говорити про реальний win, то фіча, яка точно потішить юзерів – це гейміфікація. Тепер кожна транзакція з izibank – це можливість прокачати свій рейтинг й вирости з “новачка” до “бога додатку” та отримати за це реальну винагороду – подарунки від izibank та партнерів, а також прикольні стікери в залежності від досягнутого рівня. 

Нагадаємо, izibank одним з перших запустив відеоверифікацію – завдяки чому одразу після реєстрації є можливість отримати картку і користуватись нею, а також активно розширює мережу міст з кур’єрською доставкою. Так, стати клієнтом izibank можна легко, навіть не виходячи з дому, а отримати izi–картку можна просто, обравши зручний спосіб: або кур’єрською доставкою в містах Київ, Дніпро, Львів, Одеса, Запоріжжя, Тернопіль, Суми або у понад 200 точках видачі в більше ніж 40 містах України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-