Оновлений Mitsubishi L200 тепер в Україні

Оновлений Mitsubishi L200 тепер в Україні

Укрінформ

Усі прихильники просторого та брутального пікапу від Mitsubishi з нетерпінням чекали на реліз нового авто. І ось він — оновлений рестайлінговий пікап (https://mitsubishi-motors.com.ua/l200), обладнаний якісними деталями та сучасними системами контролю, доступний в Україні!

Mitsubishi L200 — ще більше стилю та комфорту

Автомобіль і у минулому виконанні виглядав сучасно та брутально, але створювачі моделі зробили справжню революцію у світі пікапів. Ззовні машина схожа на Mitsubishi Pajero Sport, але новий позашляховик в Україні привертає увагу покупців своїми геометричними лініями та трохи футуристичним стилем.

Рестайлінгова машина обладнана багатофункціональними фарами: вони мають світлодіодні елементи денних ходових вогнів, а деякі комплектації повністю складаються зі світлодіодної оптики. Крім того, передні фари розміщені достатньо високо (цілих 700 мм), тому їх складніше забруднити чи пошкодити камінням та сміттям. 

Оновлені параметри

Для справжніх шанувальників автомобілів нові технічні характеристики стануть справжньою знахідкою. Тим паче, ціна на позашляховик майже не змінилась. Як і в минулих моделях, у нових машин є два двигуна:

  • бензиновий;

  • дизельний.

Бензиновий двигун 4G64 об'ємом 2,4 л розвиває 132 л.с. та 202 Нм. Альтернативний йому дизельний двигун 4N15 MIVEC має такий же об'єм, а ступінь тиснення досягає до 15,5, що дає можливість розвивати до 180 к.с. та 430 Нм тяги.

До комплектації повнопривідних авто також можна купити блокування заднього диференціала, а задньопривідні машини легко оснастити заднім диференціалом підвищеного тертя чи гібридним з обмеженим прослизанням. 

Комфорт для кожного водія

Автомобіль має три різних кабіни на вибір:

  • одинарна;

  • полуторна;

  • дворядна.

Одинарне авто вважається базовим — це оптимальне рішення для комерційних цілей. Кабіну легко мити, матеріали стійкі до зносу. Полуторна комплектація обладнана двома дверима та двома місцями, але має більш простору кабіну та дає можливість перевозити вантаж чи зручно розміститись на відкинутих сидіннях.

Дворядна кабіна — це ідеальний варіант для сім'ї чи компанії друзів: чотири двері, два ряди сидінь, просторий багажник. Наприклад, можна купити рамний позашляховик для мандрівок всією Україною.

Сучасні системи управління

Важко уявити автомобіль майбутнього без комфортного та простого керування. У власників Mitsubishi L200 таких труднощів не буде. Машина отримала цілий комплекс сучасних електронних систем-помічників, які раніше взагалі не використовували у пікапах:

  • камери кругового огляду з функцією автоматичного гальмування;

  • контроль перешкод у сліпих зонах;

  • спрощене паркування завдяки датчику рухомих об'єктів;

  • контроль сили натискання на педаль газу при початку руху для зменшення ймовірності випадкового перегазування. 

Достатньо один раз сісти за кермо рестайлінгового авто, щоб переконатись у тому, що це сучасна та зручна модель, яка стане справжнім помічником на довгі роки!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-