Бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу» стала офіційним академічним партнером та отримала акредитацію заліків з CIMA диплому “Управління бізнесом”.

Бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу» стала офіційним академічним партнером та отримала акредитацію заліків з CIMA диплому “Управління бізнесом”.

Укрінформ

СІМА (Привілейований інститут управлінських бухгалтерів, Великобританія) акредитувала програми General MBA та Ukrainian MBA бізнес-школи «Міжнародний інститут бізнесу» (МІБ) і надала їй статус «Academic partner», що дає право випускникам вищеназваних МВА-програм проходити навчання та отримувати дипломи СІМА за особливими умовами. Цей статус підтверджує високі стандарти професійного навчання, що проводиться МІБ.

Статус академічного партнера в Україні означає:

  1. високу якість і професійний підхід до надання послуг у сфері навчання та підвищення кваліфікації: оптимальне співвідношення теорії та практики;

  2. студенти та випускники бізнес-школи «Міжнародний інститут бізнесу» переймають знання і досвід висококваліфікованих фахівців-викладачів МІБ, лектори якого є сертифікованими професіоналами-практиками, менеджерами та директорами компаній.

Юрій Зеленін, виконавчий директор бізнес-школи «Міжнародний інститут бізнесу», зазначив: «Більше ніж 28 років МІБ працює великою командою та надає своїм клієнтам послуги з навчання та отримання міжнародних кваліфікацій. Цього року ми здобули статус офіційного академічного партнера СІМА. Обсяги бізнесу в Україні, сформована команда, пакет послуг та досвід дозволили нам без перешкод отримати право на участь у програмі CIMA MBA Gateway. Отримання визнання такого рівня є для нас величезним успіхом і доказом безперечних успіхів наших викладачів і слухачів».

Наталія Вовчук, голова представництва СІМА в Україні, сказала: «Я хочу привітати Міжнародний інститут бізнесу з отриманням статусу офіційного академічного партнера. Це є дійсно великим досягненням, значно розширює можливості випускників бізнес-школи постійно вдосконалювати свої знання та підвищувати професійний рівень».

Випускники акредитованих програм General MBA та Ukrainian MBA в МІБ звільняються від здачі Сертифікаційного рівня СІМА, їм необхідно здати лише один комплексний ситуаційний іспит для отримання Диплому СІМА «Управління бізнесом».

Про Бізнес-школу «Міжнародний інститут бізнесу»

Бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу» - сучасна школа бізнесу європейського рівня, лідер на ринку бізнес-освіти в Україні вже понад 28 років. МІБ успішно реалізує програми управлінського розвитку Executive MBA, General MBA, Ukrainian MBA - перші програми в Україні, які акредитовані міжнародною незалежною асоціацією Association of MBAs (Великобританія). МІБ є ексклюзивним навчальним центром в Україні по реалізації програм міжнародних професійних кваліфікацій з маркетингу - The Chartered Institute of Marketing (Великобританія) і управління виробництвом - REFA (Німеччина). У 2021 році бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу» представила новий освітній продукт – програму подвійного диплома French-Ukrainian Double Degree MBA, яка надає можливість отримати окрім диплома МІБ, ще й диплом французької бізнес-школи - ISC Paris.

МІБ успішно реалізує відкриті та корпоративні програми навчання з урахуванням специфіки діяльності компаній клієнтів.

Докладніша інформація – на сайті: https://iib.com.ua/

Про Привілейований Інститут Управлінських Бухгалтерів

Привілейований Інститут Управлінських Бухгалтерів (CIMA), заснований у 1919 році, є провідним та найбільшим професійним органом бухгалтерів у світі.

Є членом Асоціації міжнародних сертифікованих професійних бухгалтерів ® (Асоціація), що представляє AICPA® & CIMA® та просуває світову бухгалтерську і фінансову професію від імені 696 000 членів AICPA і CIMA, студентів і фахівців в 192 країнах. Разом ми є світовим лідером в питаннях державного та управлінського обліку за допомогою пропаганди, підтримки ліцензії CPA, призначення CGMA і спеціалізованих сертифікатів, професійної освіти та інтелектуального лідерства. Ми зміцнюємо довіру, розширюючи права і можливості наших членів і залучених фахівців, що володіють знаннями та можливостями для того, щоб стати лідерами в справі розширення процвітання в інтересах більш інклюзивного, стійкого і життєздатного майбутнього.

Контактна інформація:

Наталія Вовчук, офіційний представник СІМА в Україні, CIMA

Електронна пошта: nataliia.vovchuk@aicpa-cima.com

Телефон: +38 067 808 55 77

Вікторія Ємельянова, керівник відділу маркетингу бізнес-школи “Міжнародний інститут бізнесу”

Електронна пошта: ve@iib.com.ua

Телефон: +380503430433

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-