На Вінниччині до Дня Незалежності відремонтують дорогу Стара Гута-Калинівка-Турбів

На Вінниччині до Дня Незалежності відремонтують дорогу Стара Гута-Калинівка-Турбів

Укрінформ

На Вінниччині до Дня Незалежності в межах Програми Президента України Володимира Зеленського планують відремонтувати дорогу О-02-23-01 Стара Гута-Калинівка-Турбів

Про це повідомляє департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА, передає Укрінформ.

«На автодорозі О-02-23-01 Стара Гута-Калинівка-Турбів завершують укладати вирівнюючий шар нового покриття. Про це повідомив Голова ОДА Сергій Борзов. Посадовець зауважив, що на початку березня в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» розпочали ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О-02-23-01 Стара Гута-Калинівка-Турбів, км 14+716 – км 18+500», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі на завершальному етапі роботи з влаштування вирівнюючого шару на дорозі.  Днями роботу дорожників проінспектували працівники Лабораторії з контролю якості виробництва: відібрали суміш та здійснили кернування влаштованого вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття. В лабораторних умовах відібрані зразки та суміш пройдуть поетапні випробування. Лише після висновків досліджень розпочнуть влаштовувати фінішний - верхній шар дорожнього покриття.

«Якщо якість оцінюватимуть в лабораторії, то швидкість – помічають усі, – зауважив керівник регіону. – Дорожники працюють із випередженням календарного графіку – мають амбітний план до Дня Незалежності України відремонтувати у повному обсязі. Сподіваюсь, встигнуть до 24 серпня».

Нагадаємо, у 2020 році в рамках програми Президента України «Велике Будівництво» та за рахунок видатків Державного дорожнього фонду відремонтовано ще одну ділянки автомобільної дороги загального користування місцевого значення О-02-23-01 Стара Гута-Калинівка-Турбів, км 18+500 – 27+965, (с. Пиківська Слобідка – с. Кам’яногірка, Літинський район) – протяжністю 9,465 км. Це суміжна із ділянкою, яку відремонтують цьогоріч.

«Велике Будівництво» працює!Це не просто слова, а відремонтовані кілометри! Якісними сучасними дорогами «зшивають» Вінниччину з Україною! Не зупиняємось - ремонтуємо далі», – резюмував Сергій Борзов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-