ТОП-5 портативних медіаплеєрів Smart-stick на Android TV

ТОП-5 портативних медіаплеєрів Smart-stick на Android TV

Укрінформ

Портативні й компактні медіаплеєри в форматі смарт-стік дозволяють отримати доступ до Smart TV в будь-якому місці, де є телевізор. Пристрій підключається за допомогою порту HDMI й більше нагадує флешку ніж медіаплеєр. Популярність таких гаджетів стрімко зростає, і на ринку вже з'явилися вельми популярні моделі медіаплеєрів.

Xiaomi Mi TV Stick

Це Android TV приставка для телевізорів з роздільною здатністю HD і Full HD, створена спеціально для відтворення мультимедійного контенту. Недороге вкладення в "розгін" вашого телевізора дозволить прокачати його можливості й не дуже витратитися. До переваг моделі відноситься робочий автофреймрейт, наявність сертифікації Google і ліцензійний Netflix. В інтерфейсі користувачі зможуть знайти вбудований Chromecast. 

Mecool KD1 2 / 16Gb

Пристрій працює на ОС Android TV 10, має робочий AFR, а також продуктивний процесор Amlogic S905Y2, здатний задовольнити більшість запитів користувачів. Наявність сертифікації Google гарантує роботу фірмових сервісів. Її можна розглядати як свого роду гарантію якості пристрою. Основні переваги вибору - YouTube в 4K HDR, DRM підтримка сертифікатів популярних стрімінгових сервісів.

Amazon Fire TV stick 4K

Платформа Amazon Fire TV - модифікована версія Android, розроблена з урахуванням контенту Amazon. Пристрої Fire TV значною мірою орієнтовані на мультимедіа Amazon Prime. Є безліч інших сервісів контенту, доступних через Fire TV, у вигляді окремих додатків, таких як Hulu, Netflix і YouTube, але найбільша перевага Fire TV полягає в тому, що приставка дозволяє тримати весь персональний контент під рукою.

Blaupunkt A-Stream Stick 2 / 16Gb

Пристрій функціонує на базі ОС Android TV 9. Для зручності використовуйте голосовий пошук. Для підключення до інтернету можна використовувати як Wi-Fi, так і порт Ethernet. Крім останнього на пристрої є ще два повнорозмірних порти USB. Також до переваг моделі можна віднести досить новий чіпсет Amlogic S905X2 з його високою продуктивністю.

Google Chromecast

Перевагами моделі стали процесор Amlogic S905D3G, Google Play, Hulu, Netflix, YouTube і дозвіл відео до 4К. Завдяки дистанційному керуванню за допомогою Google Assistant і відмінному інтерфейсу цей пристрій в сукупності пропонує відмінний спосіб для перегляду і пошуку цікавить вас контенту, в тому числі у форматі 4K з широкою підтримкою HDR.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-