У продаж надійшов акумуляторний інструмент INTERTOOL серії STORM

У продаж надійшов акумуляторний інструмент INTERTOOL серії STORM

Укрінформ

Бренд INTERTOOL представив українським користувачам власну акумуляторну лінійку в червоно-чорній серії STORM. Багатьом майстрам ця лінійка відома своєю високою якістю, адже це напівпрофесійний інструмент, який використовується і в побуті, і на виробничих об'єктах.  

Акумуляторний інструмент відрізняє електробезпека і високий рівень мобільності, адже для робіт вам не знадобиться доступ до електрики. Це дуже зручно для ремонту і будівництва на дачній ділянці, підготовці до ремонту в новобудовах, складання меблів і інших побутових завдань.   

Бренд INTERTOOL починає свою історію з 1999 року. На сьогодні його асортимент включає понад 4000 товарних позицій. У їх числі інструмент та обладнання для авторемонту, активного відпочинку, будівельно-ремонтних робіт, а також догляду за дачею і присадибною ділянкою.

Завдяки широкому попиту і відгукам клієнтів, INTERTOOL неодноразово завойовував найпрестижніші нагороди, такі як "Вибір споживача" і "Українська народна премія". У 2020 INTERTOOL був відзначений відразу у 8 номінаціях: набори інструментів, лазерні рівні, фарбопульти, мінімийки, електролобзики, рулетки, сходи та лампочки. Це не було б можливо без великого числа позитивних відгуків про продукти торгової марки, які залишають користувачі в мережі.

З усіма інструментами лінійки STORM та іншими товарами ТМ INTERTOOL ви можете детальніше ознайомитися на сайті intertool.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-