Молодих художників запрошують до участі у проєкті «Вдягни українське мистецтво!»

Молодих художників запрошують до участі у проєкті «Вдягни українське мистецтво!»

Укрінформ

Молодих художників запрошують взяти участь у проєкті «Вдягни українське мистецтво!», у рамках якого буде створено колекцію принтованого одягу.

Проєкт реалізується артбрендом одягу OVERALL за підтримки Українського культурного фонду та буде представлений на Ukrainian Fashion Week вже у вересні.

Команда артбренду OVERALL оголошує OPEN CALL серед молодих художників на створення нової колекції принтованого одягу. У рамках проєкту «Вдягни українське мистецтво!» 29 липня буде відібрано 10 переможців, чиї роботи будуть розміщені дизайнерами бренду на одязі та продемонстровані на модному показі у рамках UFW.

Заявки приймають від митців віком 18-35 років. І не лише від тих, які живуть і працюють в Україні, а й від митців, що мешкають за кордоном.

«Працюючи у колаборації з українськими митцями вже рік, ми отримуємо десятки листів від наших художників, які проживають за кордоном: у Німеччині, Італії, Іспанії, навіть Австралії. Усі вони також є частиною нашої культури, тож цілком органічно, що ми запрошуємо до участі у конкурсі і їх. Не менше 5 переможців із-за кордону ми запросимо до України, забезпечивши їм переліт», – говорить засновниця бренду OVERALL Анастасія Браткова.

Для участі в конкурсі необхідно мати: досвід художньої практики та опис роботи і фото. Заявки просять заповнювати у google-формі на сайті бренду: https://overall.kiev.ua/opencall

З кожного продажу автори отримають роялті згідно з підписаним ліцензійним договором та подарунок – комбінезон від OVERALL із власною картиною чи фотороботою! Оцінюватиме митців конкурсне журі на чолі з найвідомішим артдилером країни, другом бренду OVERALL Ігорем Абрамовичем, а також голова оргкомітету Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська. До них приєднаються фахівці у сфері моди та арту.

Дедлайн прийому заявок – 28 липня. З митцями, чиї роботи будуть відібрані для створення колекції, організатори зв’яжуться особисто.

Фото: OVERALL

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-