BORJOMI FLAVORED НА КАРТІ ATLAS WEEKEND’21

BORJOMI FLAVORED НА КАРТІ ATLAS WEEKEND’21

Укрінформ

ГЕОГРАФІЯ НАШИХ ДНІВ З BORJOMI FLAVORED НА НАЙБІЛЬШОМУ  МУЗИЧНОМУ ФЕСТИВАЛІ СХІДНОЇ ЄВРОПИ

Танцювати до нестями, слухати улюблених виконавців, насолоджуватись BORJOMI FLAVORED WATER з нотами ягід, трав і фруктів та релаксувати в оазі дикої природи серед гучного фестивалю. Ми точно знаємо, що ви будете робити цього тижня, адже підготували нереальну брендовану зону BORJOMI на території Atlas Weekend’21.

На вас чекають — лаунж-зона, справжній водоспад, зіркові діджей-сети та масштабні технологічні інсталяції. На вас чекає новинка від бренду зі 130-річною історією. BORJOMI FLAVORED WATER — це напій, що насичує наше життя силою вулканічних мінералів, помножена на природні екстракти. Це водночас улюблений BORJOMI з нотами ягід, трав і фруктів. Це ваш зв’язок із собою, що в будь-який час драйвово вривається в щоденну рутину. Це вода, що пробуджує зранку, насичує протягом Atlas Weekend, наповнює під час запальної вечірки. BORJOMI FLAVORED WATER — це вайб дикої природи, що заряджає в ритмі міста. 

«Цього року ми створили справжній портал у всесвіт дикої природи на території Atlas Weekend, місце, де технології множаться на відчуття, а крутий досвід перетворюється на незабутні враження. Тут релакс в динамічному ритмі дикої природи, енергія в кожному ковтку BORJOMI FLAVORED WATER, палкий вогонь у серці та безмежний простір для того, щоб класно провести час разом. Тут — атракціон почуттів та вайб дикої природи», — розповідає директор з маркетингу IDS Borjomi Ukraine Анатолій Гордєєв.

Ви готові увірватись на найяскравішу музичну подію 2021 з BORJOMI  FLAVORED? Тоді якнайшвидше записуйте координати: дати — з 5 по 11 липня, місто — Київ, пункт призначення — бренд-зона BORJOMI FLAVORED на Atlas Weekend. Масштаб — нереальний, відчуття — вайб дикої природи серед міських джунглів. І, звісно, напій — BORJOMI FLAVORED WATER

Вдихни аромат. Зроби ковток. Спробуй BORJOMI FLAVORED WATER, аби відчути вайб дикої природи будь-де — вдома, на концерті улюбленого виконавця, в нашій зоні на Atlas Weekend. До зустрічі! 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-