ICU перемогла в номінації «Краща угода первинного розміщення України» за версією Cbonds

ICU перемогла в номінації «Краща угода первинного розміщення України» за версією Cbonds

Укрінформ

Випуск облігацій серії «А» компанії Moneyveo, андеррайтером яких виступила група ICU, визнаний найкращою угодою первинного розміщення України за версією Cbonds Awards CIS – 2021, повідомляє пресслужба ICU.

Щорічно читачі міжнародного інформаційного агентства Cbonds – професійні фінансисти – вибирають найкращих учасників ринків капіталу СНД у різних номінаціях. Цього разу ICU стала переможцем серед компаній, які розміщували облігації на внутрішньому ринку України.

«Це розміщення стало унікальним для українського ринку корпоративних облігацій з огляду на глибину та якість розкриття інформації емітентом. Такий підхід разом із сильними фундаментальними показниками компанії наочно позначився на споживчому інтересі – папери придбали страхові компанії, інвестиційні та пенсійні фонди, фізичні та юридичні особи», – розповів Руслан Кільмухаметов, керівник відділу випуску цінних боргових паперів групи ICU.

Обсяг закритого дебютного випуску облігацій Moneyveo складав 200 млн грн. Номінальна відсоткова ставка – 20% річних, виплата купона – щоквартально, дата початку погашення – 14 лютого 2022 року.

«Випуск облігацій відкриває перед нашими інституційними та приватними інвесторами можливість вкладати в надійні інструменти з високою дохідністю. Це дозволяє їм диверсифікувати свої інвестиційні портфелі та мінімізувати ризики», – зазначила Альона Андроннікова, CEO Moneyveo.

Довідка. Група ICU – незалежна фінансова група, що надає брокерські послуги, послуги з управління активами та приватним акціонерним капіталом, а також займається венчурними інвестиціями. Група спеціалізується на ринках Центральної та Східної Європи.

Заснована в 2006 році фахівцями з ING, група ICU є лідером з управління активами в Україні. Під її управлінням перебувають активи в розмірі понад 500 млн доларів США.

Засновники ICU – Макар Пасенюк і Костянтин Стеценко.

У 2020 році міжнародне видання Global Banking & Finance Review визнало ICU «Кращою компанією з управління активами» в Україні, а журнал International Investor – кращою компанією з управління активами в регіоні Центральної та Східної Європи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-